Steve Jobs dorea un iPhone magic in 2007

  Aseara v-am prezentat primele detalii despre perioada in care primul iPhone a fost dezvoltat de catre Apple, unul dintre importantii ingineri participanti la proiect oferind detalii despre tot. Ca parte a interviului acordat de catre el pentru New York Times aflam ca Steve Jobs dorea un iPhone “magic” pentru viitorii  sai potentiali clienti. In aceasta idee, Steve Jobs a respins foarte multe dintre prototipurile concepute de catre inginerii sai pentru aplicatiile native ale sistemului de operare, cerandu-le acestora aplicatii mai “magice”.

Steve was really adamant, where he said, ‘This needs to be like magic. Go back, this isn’t magical enough!’” I remember being very frustrated. This was, like, an impossible task.

  In aceasta idee, intreaga echipa a lui Steve Jobs dezvolta cate o componenta diferita a sistemului de operare, fostul CEO al companiei Apple monitorizand singur tot procesul in fiecare zi. Chiar daca vorbim despre o echipa complexa de ingineri cu propriile orgolii si idei, Steve Jobs stia sa se impuna si ami ales sa-si motiveze angajatii, convingandu-i pe acestia sa produca exact ceea ce isi doreste el si in perioadele de timp cerute.