iPhone 6 – prima carcasa apare in imagini, este comparata cu iPhone 5S si iPod Touch 5G (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A1ZqxBmg4-A&w=580&h=370]

  Saptamana trecuta au aparut imagini cu o prima prespusa carcasa pentru iPhone 6, ea sugerand faptul ca noul terminal ar urma sa ofere un design modificat si ar urma sa fie mai subtire decat iPhone 5S. Imaginile de saptamana trecuta sunt sustinute acum de un prim video in care vedem presupusa carcasa pentru iPhone 6 prezentata in toata “splendoarea” sa. Conform specificatiilor producatorilor carcasei, iPhone 6 ar urma sa aiba doar 6.1 mm grosime, cu 1.5 mm mai putin decat iPhone 5S, Apple avand in plan reducerea substantiala a profilului dispozitivului.

  Comparand aceasta carcasa cu iPhone 5S si iPod Touch 5G, observam ca Apple intentioneaza sa creasca semnificativ dimensiunile noului sau terminal, implicit si diagonala ecranului. In ceea ce priveste design-ul ne putem astepta la o combinatie dintre iPhone 5C si iPod Touch 5G, marginile carcasei urmand a fi mult mai rotunde deca in cazul ambelor dispozitive. iPhone 6 urmeaza sa fie prezentat in toamna acestui an de catre Apple.

UPDATE: Imagini ale butoanelor de volum si noi informatii din Asia par sa confirme utilizarea unui design similar cu cel al iPod Touch 5G.