iPhone 6 noi detalii despre design apar in imagini

  Daca in cursul zilei de ieri am vazut detalii despre prima carcasa iPhone 6, ea dezvaluind faptul ca noul terminal ar urma sa fie fabricat avand la baza design-ul iPod Touch 5G, astazi vedem matrite iPhone 6 care sustin aceeasi idee. In imaginile acestui articol puteti vedea noi imagini cu matrite iPhone 6 fabricate de catre producatorii asiatici de carcase in baza unor schite reale privind design-ul iPhone 6. In imagini puteti vedea ca Apple intentioneaza intr-adevar sa reduca grosimea iPhone 6 la putin peste 6mm, intregul design fiind extrem de similar cu cel al iPod Touch 5G.

Published by a member of a well-known Chinese forum indiscretions cabbage lovers, the three photos that I propose to examine in this article are meant to introduce the physical model of one of the two future iPhone rumored ad with a lot of leaks for several months already. Prototype for reference molding to prop in mobile telephony.

 Ca sa fiu sincer, era de asteptat ca Apple sa pregateasca o schimbare radicala pentru iPhone 6, avand in vedere ca au trecut 2 ani de la cea mai recenta schimbare de acest gen, strategia recenta a Apple indicand faptul ca modificarile radicale de design sunt facute o data la doi ani de zile. In aceasta idee, imaginile sugereaza faptul ca Apple ar putea implementa un ecran de 4.7 inch in viitorul sau terminal, insa desigur ca pana la o prezentare oficiala nu avem altceva de f acut decat sa credem sau nu in aceste informatii.