Lansarea iPhone 6

  Lansarea iPhone 6 este unul dintre evenimentele importante ale acestui an si daca este sa dam crezare celebrei publicatii Reuters, atunci ea ar urma sa aiba loc in doua stadii. Primul stadiu, si cel mai important in opinia mea, implica lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, ea urmand a fi programata pentru luna august a acestui an, conform partenerilor asiatici ai celor din Cupertino. Cel de-al doilea stadiu ar urma sa fie programat pentru luna septembrie si un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar urma sa fie lansat atunci, acest produs fiind mai greu de produs.

  V-am spus ieri si repet astazi, nu cred ca lansarea iPhone 6 va avea loc in luna august si motivul este foarte simplu : iOS 8. Apple are nevoie de cateva luni, de obicei trei, pentru a testa versiuni beta ale unui update atat de important pentru iOS, iar din moment ce iOS 8 beta 1 va fi lansat pe 2 iunie, lansarea iPhone 6 din august pare putin probabila. Mai mult decat atat, Apple asteapta ca utilizatorii sa isi refaca bugetele dupa o vara cu vacante si diverse cheltuilei, asa ca lansarea unui terminal atat de devreme nu va genera, cel mai probabil, vanzarile colosale pe care compania le asteapta.

  Din punctul meu de vedere, iPhone 6 va fi lansat abia in toamna acestui an, cel mai probabil in jurul perioadei de 19/26 septembrie.