iOS 8 va putea rula fisiere audio HD, Apple pregateste un nou cablu Lightning si o noua pereche de casti

  Coroborand zvonurile aparute luna trecuta conform carora Apple va permite utilizatorilor sa asculte muzica in format HD prin iTunes Store si aplicatia iTunes, astazi aflam ca iOS 8 va permite ascultarea acestor fisiere audio HD inclusiv in iDevice-uri. Mai exact, aplicatia iTunes a iOS 8 va fi capabila sa redea fisiere audio HD in format de 24 de biti, actuala aplicatie Music a iOS nefiind capabila sa faca acest lucru, desi aplicatii terte ale App Store au implementata functionalitatea.

  Pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica in format HD, Apple va lansa o noua versiune a castilor in-ear care ar putea beneficia si de un cablu imbunatatit pentru a putea reda cat se poate de clar sunetele audio. Mai mult decat atat, Apple va oferi partenerilor sai posibilitatea de a produce acest cablu pentru accesoriile Lightning care redau muzica, astfel ca daca utilizati accesorii de acest gen, veti putea asculta muzica la calitate inalta dupa lansarea serviciilor.

  Apple va prezenta iOS 8 pe data de 2 iunie in cadrul WWDC 2014, iOS 8 beta 1 urmand a fi lansata in aceeasi zi si nu uitati ca va astept atunci pentru a vedea tot ceea ce are Apple de anuntat!