Apple amana cumpararea Beats

Apple Beats - iDevice.ro

  Saptamana trecuta am aflat ca Apple va cumpara Beats Audio, co-fondatorii sai Dr. Dre si Jimmy Iovine urmand a deveni manageri ai celor din Cupertino din aceasta vara. Apple va cheltui 3.2 miliarde de dolari pentru a cumpara Beats si desi s-a spus ca achizitia va fi finalizata in cursul acestei saptamani, se pare ca totul va fi amanat pentru saptamana viitoare, probabil din cauza Apple.

More time for people to speculate about what it all means: Apple’s planned deal to buy Beats Electronics for $3.2 billion may not be finalized until next week, according to people familiar with the transaction. That’s a longer timetable than some people expected as recently as a few days ago.

  Aflarea faptului ca Apple va achizitiona Beats a generat o multitudine de speculatii cu privire la intentiile companiei, o buna masura de critici aparand la adresa intentiilor celor din Cupertino. Deocamdata nimeni nu stie de ce a ales Apple sa cumpere aceasta companie, insa de la castile premium si pana la serviciul sau de streaming audio, exist aspeculatii la fel de multe precum exista analisti.

  Indiferent ce va alege Apple sa faca in urma acestei achizitii, este clar ca in viitor vom avea produse dezvoltate folosind tehnologii Beats si expertiza inginerilor sai, ramane doar sa vedem exact ce.