Iata cum poti vedea cele mai noi post-uri Facebook prin sectiunea Most Recent a News Feed in aplicatia Facebook 10

  Dimineata compania Facebook a lansat versiunea 10 a aplicatiei disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch, schimband putin ordinea lucrurilor din meniuri. In aceasta idee, unii dintre voi au ramas putin surprinsi sa afle ca nu mai pot accesa chair atat de usor sectiunea Most Recent a News Feed-ului in care vedeati de obicei cele mai recente post-uri publicate de catre prietenii vostri.

  Ei bine aceasta sectiune nu a disparut ci a fost mutata de catre Facebook intr-o pozitie noua, mai exact in meniul More. Butonul More este pozitionat in partea dreapta jos a aplicatiei Facebook, iar apasandu-l veti accesa interfata pe care o vedeti in imaginea de mai sus, un simplu scroll facut de sus in jos ducandu-va la intrarea Most Recent care la accesare va afiseaza cele mai recente post-uri ale prietenilor vostri.

  N-as putea sa va spun de ce ingreuneaza Facebook interactiunea cu reteaua sa si descoperirea post-urilor noi, compania modifica mereu cate ceva in aplicatia sa, dar si in alte zone ale retelei de socializare, insa rareori face cate o schimbare buna. Aplicatia Facebook este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Facebook

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Keeping up with friends is faster than ever.
See what friends are up to
Share updates, photos and videos
Get notified when friends like and comment on your posts
Text, chat and have group conversat…


Dimensiunea aplicatiei este: 56.7 Mb