Flappy Bird revine in App Store cu un modul multiplayer

Flappy Bird - iDevice.ro

  Flappy Bird, aplicatia “fenomen” care a generat atat de multa isterie la inceputul acestui an, va fi relansata in App Store in viitorul apropiat, ea urmand a avea un modul multiplayer integrat. Discutand cu cei de la CNBC, dezvoltatorul aplicatiei a afirmat ca titlul sau urmeaza sa fie disponibil din luna august in App Store, el urmand a avea un modul multiplayer integrat pentru utilizatori.

  Partea proasta in intreaga poveste este ca jocul urmeaza sa fie mai putin atractiv decat versiunea initiala, dependenta cauzata de catre el fiind una dintre principalele probleme in baza caruia a fost scos. Nimeni nu stie exact ce va insemna acest lucru, insa este clar ca vom avea parte de o experienta de joc care probabil nu va genera la fel de multa frustrare si dorinta de a continua.

  In perioada sa de popularitate maxima, jocul Flappy Bird genera pana in 50.000$ zilnic din reclamele afisate in el, o cifra pe care majoritatea aplicatiilor din App Store nu o ating intr-un an. In ciuda cestor venituri mari, dezvoltatorul Flappy Bird a decis sa-si retraga titlul din App Store din cauza numarului mare de utilizatori care devenisera dependenti de el si actionau violent in momentele in care nu reuseau sa evolueze in joc.

2 COMENTARII