Viber nu functioneaza pentru utilizatorii din intreaga lume

  Viber, una dintre cele mai mari retele de mesagerie text de pe glob, nu functioneaza in cursul acestei dimineti, ea alaturandu-se mult mai popularei WhatsApp Messenger, care trece printr-o problema similara. In cazul ambelor aplicatii vorbim despre probleme care nu sunt raportate sau explicate de catre companiile ce sustin serviciile, asa ca nu putem face altceva decat sa asteptam ca totul sa revina la normal.

 In cursul zilei de ieri serviciile Viber au fost indisponibile pentru mai bine de 4 ore, compania anuntandu-si utilizatorii in legatura cu existenta acestor dificultati tehnice si cerandu-si scuze pentru ele. Viber a fost achizitionata cu doar cateva luni in urma de catre o mare companie asiatica, insa aceste recente probleme probabil nu au legatura cu integrarea serviciilor intr-o alta entitate.

  Aplicatia Viber pentru iOS este disponibila gratuit in App Store.

UPDATE: Serviciul a revenit la normal acum.

Pretul initial:
Numele:
Viber

Gratuit

DESCARCA





Developer: Viber Media Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: With Viber, everyone in the world can connect. Freely. More than 300 million Viber users text, call, and send photo and video messages worldwide over WiFi or 3G – for free. Viber Out can be used to make ca…


Dimensiunea aplicatiei este: 35.5 Mb