Will.i.am va castiga o suma importanta de bani in urma vanzarii Beats catre Apple

  Dr. Dre si Jimmy Iovine, co-fondatorii Beats, nu sunt singurii care vor castiga o avere din urma vanzarii companiei catre Apple, celebrul artist Will.i.am urmand a incasa o suma consistenta in baza acordului. Nimeni nu stie exact ce procent din companie detine Will.i.am, insa acesta a declarat ca urmeaza sa primeasca o suma importanta de bani la finalizarea achizitie de catre compania Apple si vorbim, probabil, despre cateva zeci sau sute de milioane de dolari.

  Desi Beats este una dintre importantele si popularele companii producatoare de casti, implicarea lui Will.i.am nu a fost mediatizata chiar atat de intens la achizitionarea companiei, insa iata ca el nu va fi uitat la impartirea banilor. Apple va plati 3.2 miliarde de dolari pentru a achizitiona compania Beats, Dr. Dre si Jimmy Iovine urmand a deveni miliardari in urma acordului, alte persoane putand incasa sume importante.

  Desi Dr. Dre si Jimmy Iovine vor deveni managei ai Apple la finalizarea procesului, e putin probabil ca Will.i.am sa beneficieze de o pozitie in cadrul companiei americane.