iOS 7.1.2 ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme ale iOS

  iOS 7.1.2 este pregatit de catre compania pentru lansare in aceste momente si in afara problemei care impiedica securizarea email-urilor trimise prin  sistemul IMAP, noua versiune a iOS ar putea rezolva o alta problema majora. Ma refer desigur la problema care impiedica trimiterea mesajelor prin sistemul iMessage catre Apple ID-uri ce nu mai sunt utilizate sau pentru numere de telefon care nu mai sunt active in iPhone-uri.

  Apple a fost actionata in judecata din cauza acestei probleme si desi angajatii sai nu stiau acum cateva saptamani de zile cum sa rezolve totul, Apple ar putea incerca o rezolvare in iOS 7.1.2. Problema aceasta a iMessage este extrem de importanta si afecteaza un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga, iar Apple ar putea sa o rezolve chiar prin lansarea iOS 7.1.2, asta daca va dori sa se lipseasca de publicitate negativa.

  E greu de spus cum o companie ca Apple nu s-a gandit la repercusiunile pe care le-ar putea avea oferirea unui bug atat de mare pentru serviciul utilizat de peste 200 de milioane de posesori de iDevice-uri, insa acest lucru conteaza mai putin. Foarte multe persoane au cerut celor de la Apple sa-si rezolve problemele privind trimiterea de mesaje prin sistemul iMessage, iar Apple ar putea profita de ocazia lansarii iOS 7.1.2 pentru a face un lucru bun.