Apple este acuzata de jihad de catre avocatul principal al Samsung

  In cursul zilei de ieri s-a aflat ca Samsung si Apple urmeaza sa reinceapa discutiile pentru o incheiere amiabila a proceselor din intreaga lume, aceasta fiind una dintre multiplele tentative de a rezolva pasnic problemele. In ciuda noilor eforturi, avocatii Apple sunt rezervati in ceea ce priveste ajungerea la o intelegere avand in vedere ca avocatul principal al Samsung a acuzat Apple de jihad intr-un interviu dat saptamana trecuta.

  Acelasi avocat a comparat procesul intentat impotriva Samsung cu razboiul dintre SUA si Vietnam, acest lucru dand de inteles ca o posibila incheiere pasnica a problemelor nu este aproape. Mai mult decat atat, avocatii Apple au acuzat Samsung ca a utilizat discutiile din trecut pentru a obtine brevete de inventie in baza carora sa cloneze noi prodse ale Apple, lucru care nu este chiar atat de greu de crezut.

  De cealalta parte a baricadei, avocatii Samsung acuza Apple ca se foloseste de victoriile din instante pentru a dicta termenii unei posibile intelegeri in ideea de a reduce pretul platit pentru brevetele Samsung. Adunand toate aceste probleme si constantele contradictii avute in discutiile purtate pana acum, este clar ca niciuna dintre companii nu este dispusa sa-i cedeze celeilalte ceva. In aceste conditii procesele dintre Samsung si Apple vor continua in anii urmatori, iar singurii care au ceva de pierdut sunt consumatorii, adica noi.

1 COMENTARIU

  1. Steve Jobs ar fi vrut un razboi termonuclear impotriva Androidului. Nu le-a iesit decat un Jihad mititel cu atentate la adresa Samsung.
    Daca vor pace inseamna ca si-au dat seama ca mai mult pierd decat castiga. Ca in orice Jihad …