iPhone 6 – primul clip video prezinta modul in care va arata iOS 8, demonstreaza lipsa schimbarii

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w-wXz-9qAcU&w=580&h=370]

  In cursul zilei de ieri v-am prezentat in acest articol cum va arata iOS 8 pe iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si rezolutie 1704 x 960 pixeli. Un ecran de 4.7 inch al Motorola Moto X si un clip video au fost utilizate pentru a rula un clip video cu o inregistrare a utilizarii iOS 7, intreaga demonstratie fiind gandita pentru a reproduce o potentiala interfata similara utilizata pentru iOS 8, insa nu vorbim despre ceva 100% precis.

  Crescand rezolutia ecranului iPhone 6, compania Apple va mentine interfata originala a HomeScreen-ului iOS-ului, spre dezamagirea multora dintre voi, insa e putin probabil ca totul sa fie doar marit. Chiar daca vorbim despre o crestere a diagonalei ecranului, o crestere cu 50% a rezolutiei ar putea aduce un rand suplimentar de aplicatii pentru HomeScreen si elemente grafice noi, dar nimic mai mult.

  In HomeScreen schimbarile vor fi minore, insa aplicatiile vor beneficia cel mai mult de pe urma aceste cresteri a spatiului de vizualizare a informatiilor, dar si a rezolutiei. Toate aplicatiile concepute pentru iOS vor afisa mai mult continut in spatiu disponibil suplimentar pe ecran insa numai daca vor fi actualizate pentru noua rezolutie de catre dezvoltatorii lor in baza specificatiilor Apple.

  Din pacate o crestere a rezolutiei ecranului iPhone 6 nu va aduce o micsorare a dimensiunilor aplicatiilor sau o reorganizare a ecranului principal, asa ca nu va asteptati la asa ceva deoarece veti fi dezamagiti.

1 COMENTARIU