iOS 7.1.2 – angajatii Apple testeaza deja noua versiune a iOS

  V-am spus astazi ca Apple a confirmat oficial lansarea iOS 7.1.2 pentru a rezolva o problema extrem de importanta a iMessage, una care a dus chiar si la actionarea sa in judecata. Desi compania nu a oferit o posibila data pentru lansarea noii versiuni a sistemului de operare, in Cupertino exista deja destui angajati care testeaza iOS 7.1.2 pe propriile terminale cu, probabil, doar cateva zile inaintea lansarii oficiale.

  Puteti vedea ca din data de 15 mai au inceput primele teste pentru iOS 7.1.2 in Cupertino, un website american inregistrand in ultima saptamana acest trafic in propriile servere. Desi nu vorbim despre un numar foarte mare de angajati care testeaza iOS 7.1.2, acest lucru este perfect normal, avand in vedere ca nu vorbim despre o versiune majora a sistemului de operare, ci despre un update gandit a fi minor.

  Separat de problema iMessage, compania Apple va rezolva si un bug care impiedica criptarea email-urilor si a atasamentelor aplicatiei Mail, aceasta vulnerabilitate fiind descoperita acum mai bine de o luna de zile. Avand in vedere modul in care evolueaza lucrurile, eu unul ma astept ca iOS 7.1.2 sa fie lansat pana vineri sau cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare, insa cu siguranta inainte de WWDC 2014, care va incepe pe data de 2 iunie 2014 si ne va aduce iOS 8 beta 1.