iPhone 6 – iata ce matrita folosesc producatorii de carcase pentru viitoarele produse

  iPhone 6 a fost prezentat sub forma de machete in diverse randuri pana acum pe internet, schitele pentru aceste machete fiind obtinute, aparent, de la un partener al companiei Apple. Separat de machete pe internet au aparut si imagini cu unele carcase facute pentru iPhone 6 si daca va intrebati ce matrita a fost utilizat pentru a fabrica aceste carcase, ei bine in imaginile din acest articol le puteti vedea.

  Matrita este facuta in baza dimensiunilor prezentate in schitele obtinute de la partenerul Apple si carcasele pentru iPhone 6 au fost facute in ideea de a se potrivi cu acest matrita, terminalul Apple urmand a arata exact la fel. Dupa cum v-am spus deja in repetate randuri, avand in vedere ca toate aceste machete sunt facute in baza unor schite obtinute de la un partener Apple, este foarte posibil ca dispozitivul sa aiba exact acelasi design.

  Producatorii de carcase obisnuiesc sa produca zeci de mii de unitati de accesorii inaintea lansarii unui iPhone important, aceste schite fiind baza investitiilor de zeci de mii de dolari facute inaintea prezentarii oficiale.