iPhone 6 este comparat cu vechile iPhone-uri in cel mai clar clip video facut pana acum

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cmpPPrJSiYQ&w=580&h=370]

  Ieri va prezentam o comparatie intre o macheta aurie a iPhone 6 si toate iPhone-urile lansate pana acum de catre compania Apple, plus noul Samsung Galaxy S5 al coreenilor de la Samsung. Ei bine astazi aveti ocazia de a vedea aceasta comparatie din nou, insa intr-un clip video 4K, el fiind cel mai clar clip video facut pana in prezent de catre cineva si in baza sa va veti putea da seama de detaliile machetelor, chiar daca ele nu sunt finisajele finale.

  In afara calitatii clipului video veti vedea exact aceleasi elemente de design comparate precum in articolul de ieri, ideea fiind de a prezenta istoria evolutiei design-ului terminalelor iPhone de la primul model si pana  in prezent. Dupa cum observati si voi, iPhone 6 se inscrie in folosofia de design a Apple din ultimii 7 ani si desigur la o prima vedere pare neobisnuit, el seamana din multe puncte de vedere cu un iPod Touch.

  Apple concepe diverse prototipuri ale unui iPhone inainte de lansarea sa oficiala, insa in acest caz nu vorbim despre vreun model care nu a trecut de faza de testare, ci despre versiunea finala a iPhone 6. Acestea fiind spuse, va recomand sa vizualizati clipul video in format 4K pe YouTube, iar acest lucru este posibil doar de pe un PC/Mac.