Apple ar putea renunta la achizitia Beats, iata de ce!

  Anuntata neoficial cu mai bine de doua saptamani in urma, achizitia companiei Beats de catre Apple nu mai pare atat de sigura in momentul de fata. V-am spus ieri ca exista sanse de 70% ca intelegerea dintre cele doua companii sa fie incheiata, insa procentul ar putea fi chiar mai mic decat atat, cei de la Apple analizand din nou toate aspectele care tin de cumpararea companiei si integrarea sa in Apple.

  Mai exact, in Cupertino exista numeroase discutii privind evaluarea corecta a companiei Beats in vederea achizitiei, exista si mai multe discutii privind gasirea unor pozitii pentru Dr. Dre si Jimmy Iovine, iar clipul video cu Dr. Dre beat confirmand achizitia nu a ajutat in vreun fel. In baza acestor motive, intelegerea dintre Apple si Beats s-ar putea narui, Apple evitand sa cheltuiasca 3.2 miliarde de dolari pentru o companie si o investitie pe care nimeni nu o intelege deocamdata.

  Avand in vedere modul in care lucreaza compania Apple, nu este absolut deloc greu de crezut ca totul s-ar putea narui extrem de rapid, insa ramane de vazut ce vor decide in final managerii din Cupertino.

8 COMENTARII

  1. Poate ca Apple si-a dat seama ca Beats nu e decat o companie “popcorn”, un capriciu de moment pentru adolescenti creata din nimic si ridicata la rangul de “hit” doar datorita imaginii unui cantaret guraliv. O companie fara istorie, fara prestigiu, as putea spune fara viitor…

  2. Foarte bine ar face daca ar renunÈ›a,mai bine ar cumpara Sennheiser,toată lumea a auzit de ei(cum a facut si Nokia cu lentilele Carl Zeiss),ce tradiÈ›ie au Beats in fabricarea căștilor asa zise de “calitate”???