iOS 7.1.2 ar putea fi disponibil din cursul acestei seri

iOS 7.1.2 testare - iDevice.ro

  Saptamana trecuta compania Apple a anuntat ca va lansa iOS 7.1.2 pentru a rezolva o problema importanta a iMessage care impiedica primirea mesajelor in cazul schimbarii telefonului mobil si nu numai. In aceeasi zi am aflat ca Apple a intensificat testarea noii versiuni a sistemului de operare in randul angajatilor sai, lansarea oficiala fiind pregatita de catre cei din Cupertino.

  Avand in vedere toate aceste informatii, este cat se poate de clar faptul ca Apple este pregatita sa lanseze noua versiune a sistemului de operare pana in momentul in care fa incepe keynote-ul de prezentare al WWDC 2014. Problema iMessage este extrem de importanta pentru compania Apple si daca o combinam cu cea privind imposibilitatea de a cripta atasamentele aplicatiei Mail, atunci putem intelege de ce lansarea iOS 7.1.2 este iminenta.

  Lansarea iOS 7.1.2 ar putea avea, cel mai probabil, loc in cursul acestei seri, avand in vedere modul in care Apple a programat aceste lansari in trecut, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru update.

24 COMENTARII

  1. pai daca au umblat doar la iMessage IOS 7.1.2 e defapt 7.1.1 ceea ce inseamna ca daca apare jailbreak pe 7.1.1 ar trebuii sa mearga si pe 7.1.2 …