iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este pregatit pentru a intra in productie in China

  Acum doar o ora aflam o posibila data de lansare iPhone 6 de la un operator de telefonie mobila, iar acum aflam si ca dispozitivul este pregatit pentru a intra in productie in China. Mai exact, principalul partener Apple, Foxconn, se pregateste sa inceapa productia iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch in cursul lunii iulie, primele unitati ale dispozitivului urmand a fi livrate o luna mai tarziu catre compania Apple.

Foxconn will supply 70% of the 4.7-inch iPhone shipments for 2015. The 4- and 4.7-inch iPhones will be the main sales force of Apple for 2014. Foxconn’s plants in Zhengzhou, China are expected to start supplying the 4.7-inch model in July and start manufacturing the 5.5-inch one in August.

  In aceeasi luna compania Apple ar pregati inceperea productiei pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, acest dispozitiv urmand a ajunge pe piata ceva mai tarziu, probabil in cursul anului 2015. Desi Apple se pregateste sa lanseze doua versiuni ale iPhone 6 cu ecrane diferite, se pare ca anul viitor compania ar miza pe vanzari ridicate ale actualelor iPhone 5S si iPhone 5C la care se va adauga si iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch.

  Deocamdata avem dovezi ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch exista, insa lansarea celui de-al doilea model a fost totdeauna pusa in discutie, in special din cauza faptului ca nu foarte multi clienti Apple sunt fani ai terminalelor cu ecrane supradimensionate.

1 COMENTARIU