iPhone 6 data de lansare dezvaluita de un operator din Germania!

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an de catre compania Apple si v-am spus intr-un articol anterior in ce perioada ar putea ajunge terminalul in mainile noastre. Pentru a intari ideea lansarii din toamna, operatorul de telefonie mobila din Germania, Deutsche Telekom, pare sa isi fi instruit angajatii sa le spuna clientilor care incearca sa renunte la abonamente ca iPhone 6 va fi lansat pe data de 19 septembrie.

  Informatia vine ca o tentativa de a ii convinge pe clienti sa nu paraseasca Deutsche Telekom, operatorul urmand a le oferi acestora terminale gratuite sau cu reducere substantiala in momentul lansarii. Mai mult decat atat, operatorul pare sa se pregateasca sa inceapa liste de precomenzi pentru iPhone 6 incepand din luna iulie, totul in ideea de a isi mentine clientii fideli si de a afla cate unitati urmeaza sa vanda in momentul lansarii.

  Chiar daca ne desparte destul timp de lansarea iPhone 6, data oferita de catre operator reprezinta o zi de vineri si pare a fi logica, avand in vedere lansarile din anii trecuti. Desi nu este greu de crezut ca operatorul sa fi primit de la Apple informatii cu privire la perioada in care terminalul va fi lansat, deocamdata data trebuie privita ca fiind posibila si nu sigura. In aceasta idee va aduc aminte ca Apple si-a anuntat unii angajati in legatura cu faptul ca in luna septembrie nu-si pot lua concedii, acest lucru intarind ideea lansarii iPhone 6.