iOS 8 – Apple VA TRANSMITE IN DIRECT prezentarea la WWDC 2014

  Aseara v-am spus ca va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple in cadrul keynote-ului de deschidere al WWDC 2014, prezentarea iOS 8 urmand a avea loc atunci. V-am spus aseara ca intregul keynote ar putea fi transmis LIVE de catre compania Apple, iar acum avem si confirmarea oficiala direct de la compania americana prin intermediul website-ului sau.

  Actualizandu-si pagina in care anunta WWDC 2014, compania Apple confirma faptul ca intregul keynote va fi disponibil pentru vizionare IN DIRECT lunea viitoare incepand cu ora 20:00. Evenimentul va putea fi vizionat pe iDevice-uri care ruleaza minim iOS 4.2 si Mac-uri care au instalat Safari 4 si Apple TV, restul produselor mobile sau desktop nefiind compatibile cu stream-ul.

  Separat de iOS 8, compania Apple va prezenta OS X 10.10 si posibile noi modele ale Mac-urilor sale. Nu uitati ca aplicatia iDevice.ro va tine mereu la curent cu tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple, asa ca va recomand sa o instalati si sa ii activati modulul de notificari push.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


16 COMENTARII

  1. Ca noutate, vizionarea se va putea face si de pe platforme Windows, nu numai Mac.

    “Watch streaming video from this special event and learn more about our exciting announcements.

    Streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later; or QuickTime 7 on Windows. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.”

  2. Pe un laptop cu windows al unui prieten anii trecuti nu am reusit sa rulez cu ultima versiune de quicktime, la asta ma refeream cu prima data

  3. Acum, fie vorba intre noi, daca ne uitam live la ce spun domnii de la Apple sau citim o lista de “feature-uri” dupa aceea, ar fi vreo mare diferenta?

  4. Da se pare ca cei de la Apple au actualizat si nici anul acesta nu va fi pe Windows, au scos varianta QuickTime 7 for windows

  5. Cine nu are un iDevice si ar vrea sa vada prezentarea pe un laptop/pc cu Windows, nu cred ca este chiar un fan Apple si se poate lipsi, asa ca…la revedere si drum bun!

  6. Gabriel, daca esti pe Windows si nu va merge, da un search in ziua respectiva pe google si vei gasi live stream gen Sopcast/Flash