Apple se pregateste sa anunte achizitia Beats, reduce pretul final de cumparare

Apple Beats logo - iDevice.ro

 

  Saptamana trecuta au aparut primele informatii care sugerau ideea ca achizitia companiei Beats de catre Apple nu mai pare atat de sigura, confirmarea video facuta de catre Dr. Dre pentru achizitie fiind un impediment. Ei bine, iata ca astazi aflam lucruri complet diferite, Apple fiind in continuare aproape de a cumpara compania Beats, diferenta fiind ca pretul final de achizitie ar fi fost redus cu 200 de milioane de dolari.

  Se speculeaza ca aceasta reducere a pretului s-ar datora clipului video inregistrat de catre Dr. Dre pentru a se lauda cu privire la achizitionarea companiei de catre Apple, insa lucrurile nu se rezuma doar la atat. Numarul mic de abonati pe care compania Beats i-a adunat de-a lungul timpului si diverse alte probleme descoperite de catre compania Apple ar fi generat aceasta reducere substantiala a pretului de achizitie.

  In ciuda acestor informatii noi, compania Apple ramane in continuare hotarata sa achizitioneze Beats Audio si anuntul oficial ar putea fi facut chiar in cursul acestei saptamani. Mai mult decat atat, planul initial de includere a co-fondatorilor Dr. Dre si Jimmy Iovine in cadrul echipei de manageri a Apple ramane valabil, ei urmand a fi prezent inclusiv luni pe scena keynote-ului de deschidere al WWDC 2014.