Apple dezvolta acum aplicatii pentru Android si Windows Phone

  Cumparand Beats pentru 3 miliarde de dolari, compania Apple a preluat inclusiv toate parteneriatele incheiate de catre cei de la Beats, dar si aplicatiile lansate de catre acestia in multiple magazine online. Mai exact, Apple a cumparat inclusiv aplicatiile Beats pentru Android si Windows Phone, iar partea interesanta este ca va continua sa le dezvolte si sa le mentina active pentru clientii lor.

  Tim Cook a confirmat faptul ca Apple va continua sa dezvolte aplicatiile Beats pentru Android si Windows Phone, aceasta strategie fiind destul de interesanta si complet diferita fata de cea aplicata in trecut. Toate companiile achizitionate de catre Apple pana acum au ramas fara aplicatiile Android sau Windows Phone, insa in cazul Beats lucrurile fiind diferite, Apple dezvoltand acum inclusiv aplicatii pentru platforma competitoare Android.

  Intr-un interviu dat celor de la Financial Times, Tim Cook a afirmat ca interesul Apple este de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi in continuare serviciile Beats, indiferent de platforma pe care aplicatiile sunt disponibile. Aceasta strategie ar putea deschide calea lansarii unei aplicatii iTunes Store pentru Android, miscarea putand genera o creste serioasa a vanzarilor de melodii.