DownLock iti blocheaza iDevice-ul cand il asezi cu ecranul in jos pe orice suprafata

  DownLock este un nou tweak disponibil de acum cateva ore in Cydia, iar prin intermediul sua putem implementa o functionalitate extrem de interesanta pentru iDevice-urile pe orice suprafata. Folosind senzorii de miscare ai iDevice-urilor noastre, tweak-ul se foloseste de informatiile respective pentru a bloca dispozitivul in momentul in care il intoarcem cu ecranul in jos si il asezam pe orice suprafata.

Tires of type the passcode every time you placed and take back the from the table? DownLock will able to fix that!! This will Lock/Unlock the device when your aren’t using it. For example, When I’m put my device in a table will automatically lock it and when i grab it will unlock it! Alpha feature will unlock the device without input the passcode (NOT RECOMMENDED).

  Functionalitatea DownLock este activata automat in momentul in care intoarcem iDevice-ul cu ecranul in jos, partea interesanta fiind ca blocarea si deblocarea se face in functie de orientarea dispozitivului. Tweak-ul ar trebui teoretic sa functioneze chiar si daca aveti un cod de siguranta activat in dispozitiv, insa aceasta functionalitate este in stadiul Alpha, deci incercati sa o evitati.

  DownLock este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII

  1. Pana sa-mi cumpar iphone 5S aceasta aplicatie am avut-o pe Galaxy S3. E rusinos, din partea Apple, ca nu o pune la dispozitie GRATIS!