iPhone 5S 8 GB si un iMac ieftin vor fi lansate la WWDC?

  Pentru ca WWDC 2014 se afla la doar cateva zile distanta, un analist demn de incredere a afirmat ca Apple se pregateste sa prezinte iPhone 5S 8 GB si un iMac ieftin in cadrul evenimentului din data de 2 iunie. Vorbim practic de un model mai ieftin al actualului iPhone 5S, dar si de un model mai ieftin al iMac-urilor vandute pe piata in momentul de fata, ideea din spatele planului fiind de a creste vanzarile in ambele categorii de produse.

  Desi zvonul in sine parea greu de crezut, un cunoscut apropiat al celor de la Apple l-a infirmat rapid, spunand ca niciunul dintre cele doua produse nu va fi lansate saptamana viitoare de catre compania americana. Era destul de greu de crezut oricum ca Apple va aduce pe piata un iPhone 5S 8 GB acum, avand in vedere ca el urmeaza sa inlocuiasca actuala linie de terminale in toamna cand iPhone 6 va fi oficial lansat.

  Desi in OS X Mavericks s-au descoperit dovezi care confirma dezvoltarea unui iMac ieftin, se pare ca el nu va ajunge pe piata chiar atat de devreme precum se credea.

10 COMENTARII

  1. Ce sa faci cu 8 gb? Mai ales ca de fapt iti raman cam 6 gb :)))))) …..instalezi un gps mai dispar 2gb si faci un filmulet de 5 minute si nu mai ai loc sa instalezi si un notes sau ceva de genu 🙁