CCDock aduce Control Center-ul in dock-ul iOS 7

  CCDock este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, si cu ajutorul sau putem repozitiona Control Center-ul iOS 7 in dock-ul Springboard-ului iDevice-urilor noastre. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, CCDock inlocuieste aplicatiile afisate in dock-ul iOS 7 cu sectiunile de setari pe care Control Center-ul ni le pune in mod normal la dispozitie in momentul in care il accesam.

CCDock is an awesome Tweak that allows you to have Control Center in your Dock! You can swipe through the different Sections of Control Center in your dock view. It supports the iPhone as well as iPad. It works on iOS 7 only and has 64bit as well as 32bit compatibility. It works with Auxo 2, CCLoader, FlipControlCenter and other Tweaks.

  Desi ideea in sine este extrem de interesanta, partea proasta a acestei schimbari sta in faptul ca veti inlocui in totalitate dock-ul iOS 7 cu ceea ce vedeti in imaginea de mai sus pana la dezactivarea functionalitatii CCDock. Desi dezvoltatorul promite imbunatatirea functionalitatii in versiuni viitoare ale tweak-ului, pana la aparitia lor ramanem doar cu un dock complet nou cu o functionalitate diferita.

  CCDock este disponibil la pretul de 1.49$ in repo-ul BigBoss al Cydia.