Apple pregateste cel putin un produs nou pentru prezentare la WWDC 2014

  Pentru ca Apple a amenajat deja locatia in care urmeaza sa aiba loc intregul WWDC 2014, jurnalistii care au avut acces la cladirea in care se va desfasura evenimentul au reusit sa vada si detalii interesante pregatite de catre companie. Mai exact, in imaginea de mai sus vedem ca Apple a pregatit o zona in care tine ascuns cel putin un produs nou pe care urmeaza sa il prezinte in cadrul WWDC 2014.

  Zona a fost recunoscuta de catre un jurnalist care a participat la evenimente Apple in trecut si a avut ocazia de a testa noile produse prezentate pe scenele evenimentelor, ele fiind ascunse dupa cortine precum cea din imaginea de mai sus. Deocamdata nu stim ce anume are Apple pregatit, insa daca ar fi sa speculez, atunci as spune ca acolo se ascunde Apple TV 4, Mac Mini 2014, MacBook Air Retina Display sau vreun alt produs nou.

  In cursul zilei de ieri a aparut un clip video care sugera faptul ca iPhone 6 urmeaza sa fie prezentat maine, insa v-am explicat de ce eu cred ca acest lucru nu se va intampla, chiar daca vorbim totusi despre Apple.

  Acestea sunt principalele noutati pe care Apple urmeaza sa le implementeze in iOS 8 si nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.

9 COMENTARII