DefaultPlayer iti permite sa folosesti un media player preferat pentru a deschide orice continut multimedia

   DefaultPlayer este un tweak disponibil din cursul acestui weekend in Cydia, iar cu ajutorul sau putem inlocui aplicatia Music, ca si multimedia player nativ al iOS 7. Tweak-ul implementeaza un meniu de setari in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre, iar prin intermediul sau putem vizualiza toate multimedia playerele instalate in iDevice-urile noastre si le putem alege pentru a inlocui aplicatia Music.

Choose your default player. Integrates with Control Center. Enable through the Settings panel. Auto-play functionality is not provided unless the app already supports this innately, this may also require a tweak named ‘Background Manager’. Compatible with iOS 7 only on both iPhone and iPad. ARM64 (>= iPhone 5S) supported.

  Tweak-ul ne ofera inclusiv optiunea de a permite deschiderea unui fisier multimedia in background iOS-ului pentru a il asculta, daca este vorba despre o melodie, insa functionalitatea este limitata. Din pacate din cauza modului in care este gandit iOS 7, s-ar putea sa aveti nevoie de Background Manager pentru aceasta functie, daca ea vi se pare utila.

  DefaultPlayer este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.