OS X Yosemite este disponibil pentru download!

  Anuntat in cursul acestei seri de catre compania AppleOS X Yosemite este disponibil in versiune beta incepand de astazi pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru paltforma OS X. Ca de obicei, compania Apple ofera OS X Yosemite pentru testare pana in cursul acestei toamne catre dezvoltatorii de aplicatii, urmand ca atunci versiunea finala a sistemului de operare sa fie lansata publicului din intreaga lume.

  OS X Yosemite poate fi testat si de catre utilizatorii obisnuiti printr-o simpla cerere facuta companiei Apple in cursul acestei veri, insa doar primul milion de aplicanti va primi acces. OS X Yosemite este disponibil pentru download in portalul dedicat dezvoltatorilor in website-ul Apple.

7 COMENTARII

  1. […]   OS X Yosemite beta 1 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X, americanii anuntand ca primul milion de utilizatori care doresc sa testeze build-urile beta o pot face. Totul este parte a unui program prin care Apple ne ofera optiunea de a testa OS X Yosemite beta pe propriile Mac-uri, o cerere trebuind facuta la companie in acest sens de catre doritori. […]