iOS 8 Messages permite stergerea automata a mesajelor vechi

  Una dintre functiile ce nu a fost discutata de catre compania Apple pentru iOS 8 Messages este ascunsa in interiorul aplicatiei Settings, ea permitandu-ne sa alegem ca mesajele din aplicatie sa fie sterse automat. Puteti observa in imaginea de mai sus ca in Settings>Messages>Store Messages avem acum trei optiuni, ele permitandu-ne sa pastram mesajele permanent, pentru 30 de zile sau un an.

  Dupa expirarea ultimelor doua perioade de timp, aplicatia Messages va sterge automat mesajele si probabil toate atasamentele primite prin ele, fara ca noi sa ne mai obosim. Ideea din spatele acestei functii este de a elibera automat spatiul ocupat de catre mesajele si atasamentele vechi de care nu mai avem nevoie, acestea ocupand o foarte buna parte din spatiul disponibil pentru instalarea de aplicatii, inregistrat continut multimedia, etc.

  Noua functie este disponibila pe iPhone, iPad si iPod Touch.

4 COMENTARII

  1. IN IOS 7 ESTE ACEASTA POSIBILIATATE DAR SELECTARE PAS CU PAS. EU AS VREA DUPA CE SCRIU MESAJUL SA FIE OPTIUNEA DE AFISARE A LISTEI DE CONTACTE, SA LE SELECTEZ PE CELE DORITE.