iOS 8 Messages este prezentata intr-un prim clip Video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Y0WlJ9oFRV4&w=580&h=370]

  In iOS 8 aplicatia Messages a fost serios imbunatatita de catre compania Apple, cei din Cupertino gandindu-se ca noi avem nevoie de o multitudine de optiuni noi pentru a ne tine ocupati impreuna cu prietenii. Desi la o prima vedere nu veti sesiza mare lucru nou in iOS 8 Messages, realitatea este ca schimbarile nu se rezuma doar la posibilitatea de a efectua conversatii in grup intr-un mod complet nou.

  Tap to Talk este una dintre noile functii importante implementate de catre compania Apple, ea permitandu-ne sa trimitem rapid mesaje vocale direct din terminalele noastre catre oricine, ele putand fi primite inclusiv in iOS 7. Separat Apple a refacut sistemul de partajare a pozelor pentru a afisa acum cele mai recente poze disponibile in aplicatia Photos fara a mai accesa meniu dedicat ei, lista de detalii pentru contacte incluzand si toate pozele partajate cu acel contact.

 Mai mult decat atat, iOS 8 Messages ne permite sa partajam locatia cu fiecare contact in parte, sa setam reguli separate pentru Do Not Disturb, insa mai multe va voi spune intr-un articol dedicat.

5 COMENTARII