iOS 8 Photos – iata noile optiuni pentru editarea pozelor

  Ca parte a schimbarilor pentru iOS 8, compania Apple a implementat o serie de noutati pentru sistemul de editare a pozelor disponibil in aplicatia Photos a iDevice-urilor noastre. Mai exact, intregul meniu a fost refacut de catre companie si dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, optiunile pentru eliminarea “ochilor rosii” si pentru imbunatatirea automata a aspectului pozelor au fost mutate in partea superioara a ecranului.

  In partea inferioara a iOS 8 Photos avem optiuni pentru taiarea pozelor, pentru aplicarea de filtre si o sectiune noua care permite o modificare detaliata a aspectului acestora. Noua sectiune este impartita in doua sub-sectiuni, una dedicata modificarii aspectelor ce tin de luminozitatea pozelor si celalalta de cele ce au legatura cu culoarea. In sectiunea dedicata luminii avem 5 optiuni de editare a pozelor: Luminozitate, Contrast, Expunere, Trasaturi si Umbre.

  In sectiunea dedicata culorii avem optiuni pentru modificarea Contrastului si a “vibratiei”, altele nefiind disponibile. Pentru fiecare dintre aceste optiuni avem un slider care ne ofera posibilitatea de a seta o valoare pozitiva de pana la +1 si o valoare negativa de pana la -1 pentru fiecare setare in parte, asa ca va puteti modifica pozele exact precum ati face-o cu o aplicatie precum Camera+, de exemplu.

  Noile optiuni ale iOS 8 Photos sunt disponibile in toate iDevice-urile care ruleaza iOS 8.