Tim Cook: Multi utilizatori cumpara terminale Android, decid sa-si imbunatateasca viata trecand la iPhone

  In cadrul WWDC 2014 Tim Cook a oferit cateva detalii interesante in legatura cu anul pe care iDevice-urile l-au avut, facand si cateva comentarii destul de interesante in legatura cu terminalele Android. In cursul ultimelor 12 luni peste 130 de milioane dintre cei care au cumparat un iDevice au cumparat de fapt primul lor produse Apple, cifra fiind enorma si reprezentand aproximativ o treime din numarul total de iDevice-uri vandute.

Over 130 million customers who bought an iOS device in the past 12 months were buying their first Apple device,. Many of these customers were switchers from Android. They had bought an Android phone — by mistake. Then had sought a better experience … And a better life. And decided to check out iPhone and iOS. Nearly half of our customers in China in the past six months switch from Android to iPhone. This is incredible.

  Mai interesant este ca multi dintre cei care au cumparat un iDevice in ultimele 12 luni au facut trecerea de la un terminal Android, Tim Cook sustinand ca acestia au cumparat acele dispozitive din greseala si in ideea de a isi imbunatati viata au trecut la iOS. Desi nu vorbim despre marea majoritate a lor, vorbim totusi despre un numar important si mai interesant este ca jumatate dintre cei care au cumparat un iPhone in China au venit de la un terminal Android.

  Practic Apple sustine ca a reusit sa convinga foarte multi posesori de terminale Android sa cumpere un iPhone anul trecut, poate pentru prima oara si ganditi-va ce impact va avea un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch.