iOS 8 – Google Chrome si orice alte browsere vor fi la fel de rapide precum Safari multumita acestei schimbari!

  De ani si ani de zile compania Apple restrictioneaza performantele browserelor publicate in App Store impreuna cu Safari, insa incepand cu iOS 8 acest lucru se va schimba. Modificand API-ul in baza caruia functioneaza browserele pentru iOS 8, compania Apple a decis sa permita in sfarsit dezvoltatorilor acestor aplicatii sa beneficieze de motorul Nitro JavaScript care face browserul Safari atat de rapid.

  Pana acum nicio alta aplicatie din iOS nu beneficia de pe urma acestui motor de procesare a informatiilor, insa incepand cu iOS 8 lucrurile se schimba. Practic browsere precum Google Chrome sau Opera vor putea fi la fel de rapide precum Safari in ceea ce priveste incarcarea paginilor web, iar acest lucru este excelent pentru cei care nu sunt multumiti de functionalitatea oferita de catre browserul nativ al sistemului de operare.

  Mai mult decat atat, orice aplicatie care are un browser intern va putea beneficia de exact aceleasi imbunatatiri, asa ca accesarea paginilor web din Facebook, Twitter sau alte aplicatii preferate se va face la fel de rapid precum in Safari. In final va atrag atentia asupra unei noi optiuni implementate in Safari, ea permitandu-ne sa vizualizam versiunea desktop a unui website.

1 COMENTARIU

  1. Asta e cea mai buna stire referitor la ios8 , folosesc mercury datorita optiunii de a descarca fisiere si chiar video plus un mai bun control al gesturiilor,presimt ca se vor face mult mai multe de acum incolo de cei cu browserele rivale safari