OS X Yosemite – iata cu ce Mac-uri este compatibil

OS X Yosemite - iDevice.ro

  Lansat zilele trecute de catre compania AppleOS X Yosemite este disponibil pentru download in versiune beta si desigur ca nu este compatibil chiar cu toate Mac-urile lansate de catre Apple de-a lungul vremii. In lista de mai jos aveti toate Mac-urile care pot rula OS X Yosemite intr-o forma sau alta si observati ca lista este destul de lunga, ea fiind practic similara cu cea pentru OS X Mavericks-ul disponibil din cursul anului trecut.

  • iMac (Mid-2007 or later)
  • MacBook (13-inch Aluminum, Late 2008), (13-inch, Early 2009 or later)
  • MacBook Pro (13-inch, Mid-2009 or later), (15-inch, Mid/Late 2007 or later), (17-inch, Late 2007 or later)
  • MacBook Air (Late 2008 or later)
  • Mac Mini (Early 2009 or later)
  • Mac Pro (Early 2008 or later)
  • Xserve (Early 2009)

  In lista nu vedeti si noile MacBook Air 2014 lansate anul acesta, insa ele pot rula OS X Yosemite fara nici cea mai mica problema, asa ca nu va temeti. Daca sunteti interesati sa descarcati OS X Yosemite pe propriul Mac, atunci in acest articol v-am oferit link-uri de download pentru el, Apple evitand sa ceara inregistrarea in contul unui dezvoltator pentru a putea rula acest software.

4 COMENTARII

  1. A descoperit cineva buguri majore? Crapa sau ceva? L-as instala sa ma joc prin el dar vroiam un feedback inainte de la cineva care-l foloseste/l-a folosit.

  2. @dark la mine pe un imac din 2010 e ok merge smooth ..buguri majore nu am gasit … sunt cateva incompatibilitati cu unele aplicatii dar in rest e stabil pana acum 🙂

  3. Eu am o problema mare cu os x -ul nou.. L-am instalat astazi si de atunci nu mai incarca bateria. Mai rau de atat bateria s-a decarcat cu incarcatorul conectat si nu mai porneste. Am incercat tot ce am citit despre smc reset dar degeaba. A mai patit cineva asa ceva? Exista vreo rezolvare?

  4. Destul de stabil… Dar mananca baterie zdravan… Fata de 11-12 ore autonomie in Mavericks (air 2013), in Yosemite am cam 7 ore… Pe pro am cam 4 ore autonomie fata de 6-7 in Maveriks