iWatch – confirmarea lansarii din toamna

iHealth iWatch concept - iDevice.ro

  In cursul acestei zile au aparut noi informatii care indica faptul ca iWatch urmeaza sa fie lansat in luna octombrie a acestui an, el fiind echipat cu un touchscreen OLED si cu o versiune speciala a iOS 8. Informatiile oferite de catre o publicatie asiatica sunt acum sustinute de catre un reputat jurnalist american care are cunostinte in randul managerilor celor din Cupertino, el afirmand ca lansarea din octombrie este sigura.

  Compania Apple ar pregati un eveniment special pentru a prezenta noul smartwatch utilizatorilor din lumea intreaga, iWatch fiind conceput pentru a functiona impreuna cu noua aplicatie iOS 8 Health. Chiar daca orice se poate intampla pana in toamna, in momentul de fata Apple si-a stabilit un plan pentru a lansa noul smartwatch in luna octombrie si aceste informatii sunt cele mai sigure prezentate pana acum de catre cineva.

  Aproape toate informatiile furnizate de catre acest jurnalist in trecut s-au dovedit a fi adevarate, iar de aceasta data lucrurile ar putea sta la fel, desi Apple poate schimba planurile de acum in functie de piata.