iPhone 6 – carcasa metalica finala apare in primele imagini

  In saptamana in care Apple confirma lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, iata ca vedem si ceea ce pare a fi o versiune finala a carcasei metalice a dispozitivului. Structura interna a terminalului pare sa fie identica cu cea a iPhone-urilor lansate pana acum de catre compania americana, singura diferenta constand in faptul ca logo-ul este taiat in carcasa si nu vopsit, asa cum se intampla in actualele modele ale smartphone-ului.

  Separat de aceasta diferenta, carcasa ne da din nou de inteles ca Apple va schimba design-ul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, implementand noi butoane de volum, repozitionand butonul Power si schimband complet design-ul spatelui. Desigur ca nici dual flash LED-ul nu pare sa maii faca parte din acest nou terminal, Apple parand a lua decizia de a renunta la el la doar un an de la implementarea in iPhone 5S.

  Nimeni nu poate confirma 100% sigur autenticitatea imaginilor, insa avand in vedere ca ne aflam in luna iunie si iPhone 6 urmeaza sa intre in productie, aceasta pare a fi versiunea finala a carcasei metalice a noului produs. In final merita mentionat faptul ca acum se speculeaza ca Apple ar urma sa integreze un logo iluminat in iPhone 6, insa aceasta schimbare pare putin probabila.

31 COMENTARII

  1. hmmm… logo Apple transparent?!? de mult visez la un logo luminos nativ, a existat la 4S o firma care vindea kit de modificare a sticlei de pe spate, dar a disparut subit in urma unui proces intentat de Apple.

  2. Forma rotunjita este groaznica. Ar fi fost excelenta pastrarea designului de la 5S. Daca este ca in imagine raman la iphone 5S !!

  3. Iphone 5 mi-a placut, si tinand cont ca pozele cu carcasele nefinisate de la iphone 5 mi-au placut mai putin decat aceasta, ajung la concluzia ca iphone 6 o sa imi placa mai mult

  4. sa fim seriosi :)) … cei care spuneti ca ramaneti la 5s…. inseamna ca nici ipad mini, air nu va place… singurul lucru care nu imi place la el sunt acele dungi de la antena .. iar logoul cred ca va fi acelasi ca la 2g … nu cred ca vor face glowing deoarece mananca din baterie

  5. Eu nu cred ca asta e Iphone 6.Cred ca o sa pastreze design de la 5s si o sa fie mai subtire.Nu cred ca o sa fie rotunjit.Tim Cook spre deosebire de Steve Jobs tine cont de parerea utilizatorilor,ei nedorind margini rotunzite ci doar un display mai mare pe care l-au si obtinut .

  6. @Andrei: Carcasa e impartita in 3 bucati pentru ca in partile superioara/inferioara sunt antenele WiFi, Bluetooth, GSM, iar la iPod nu e nevoie de impartire.

  7. When the iphone became htc. wtf? de-aia cred ca au si cumparat beats… pt ca o folosea hashtece. (glum). Urat cu spune…. pentru moment.

  8. Acesta e ! In toamna acesta va fi lansat , sa vedem cum vom face back cu o singura mana … Cred ca o sa-mi cumpar si apoi il vand ca e prea mare ! Dar nu ma rabd sa-l cumpar ! Este foarte frumos ! Va fi cel mai bine vandut iPhone .

  9. Sau marul luminat poate sa fie ca la MacBook-uri, luminat de backlight-ul displayu-lui, nu e mare filozofie. Mai greu cu placa de baza si bateria :))