iPhone 6 – cea mai reala reprezentare a terminalului ce urmeaza sa fie lansat de catre Apple

  Am vazut multiple concepte ale iPhone 6 si destule imagini cu machete ale carcaselor, insa terminalul prezentat in imaginea de mai sus este cat se poate de apropiat de ceea ce urmeaza sa ne ofere Apple din toamna. Avand carcasa despartita in trei parti si cu margini mult mai subtiri pentru fiecare sectiune, terminalul iPhone 6 din imagine pare a fi cel mai apropiat de realitatea pe care o vom avea din toamna de la compania Apple.

  Daca dispozitivul va arata exact asa, atunci vorbim despre un terminal extrem de elegant care pastreaza filosofia de design a companiei Apple si cu siguranta va fi atractiv pentru un numar foarte mare de utilizatori.

14 COMENTARII

  1. Sunt oribile dungile. Dar este posibil ca pe negru/space grey sa arate chiar bine, având in vedere ca nu prea or sa se observe. Aștept varianta neagră:D

  2. @gianidiamond: Nu ma incanta, dar nu m-as hazarda sa ma agit pana cand nu-l prezinta Apple. Jony Ive a stiut sa faca totul placut pana acum, nu vad de ce ar da-o in bara cu iPhone 6.

  3. Si pozele cu iphone 5 prezentate cu 2-3 luni inainte de prezentare nu imi placeau, dar in realitate totusi arata ca o bijuterie

  4. Lasatile incolo de dungi , macar sa se imbunatateasca semnalul antenelor care , sa fim sinceri , e sub ce vedem pe la androizi…..mai ales ca la modelel gray nu cred ca vor fi prea vizibile.

  5. Foarte posibil ca peste dungi vor fi lipite cele doua bucati de sticla precum la i5. Cred ca doar au rolul de a marca locul unde trebuie lipita sticla, pare neterminat asa.