iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si rezolutie Quad HD confirmat de angajati Apple

  Saptamana trecuta v-am prezentat imagini in care iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch erau prezentate in versiunea negra si aurie, imaginile venind direct din China, de la partenerii Apple. Desi vorbim doar despre machete, se pare ca ele ar fi intr-adevar realizate dupa specificatiile terminalelor reale, iar design-ul lor este foarte apropiat de cel conceput de catre compania Apple pentru iPhone 6.

  Conform unor publicatii asiatice care au reusit sa obtina confirmari de la angajati Apple, imaginile iPhone 6 pe care le-am vazut pana acum prezinta un prototip real testat de catre compania americana. Acest prototip a fost livrat deja pentru testare unui numar de parteneri Apple din intreaga lume, testele privind cel mai probabil compatibilitatea cu retelele de telefonie mobila din diversele zone geografice de pe glob.

  Daca design-ul a fost deja confirmat, iata ca acum auzim pentru prima oara despre implementarea unei rezolutii QHD, Quad HD, in ecranul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch. Rezolutia QHD, sau Quad HD, are 2560 × 1440 pixeli si este departe de cea de 1704 x 960 de pixeli prezentata pana acum, iar confirmarea facuta de catre partenerii Apple poate fi pusa la indoiala cel putin deocamdata.

  Stiu ca multi dintre voi si-ar dori un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si rezolutie QHD, insa ramane de vazut daca acest lucru se va intampla.