Amazon reinventeaza sistemele de ajutor pentru clienti cu Amazon Fire Phone (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=beIky1mV3eQ&w=580&h=370]

  Amazon Fire Phone a fost prezentat in cursul serii trecute de catre compania Amazon, acestea fiind primul smartphone care are incluse camere frontale 3D pentru monitorizarea fetei utilizatorului in raport cu ecranul. Separat de acestea, terminalul contine o multitudine de alte functii, printre care si un sistem numit Mayday care ajuta utilizatorii sa ceara rapid ajutorul unui reprezentant Amazon.

  Prin accesarea meniului de notificari si selectarea butonului Mayday, utilizatorul este conectat automat cu un reprezentat al Amazon printr-un apel video, o fereastra cu imaginea reprezentantului fiind prezenta in ecranul principal. De aici incolo lucrurile devin interesante, deoarece reprezentantul poate controla ecranul si ne poate oferi indicatii pe el pentru a rezolva probleme.

  Clipul video de mai sus prezinta modul in care functioneaza intregul sistem si, ca sa fiu sincer, aceasta este prima oara cand un producator de smartphone-uri ofera un asemenea sistem, el fiind de un imens ajutor pentru orice clienti.

6 COMENTARII

  1. De la 4.1 in sus
    Au o aplicatie dedicata,smart (ceva de genul)
    La tv au serviciul din 2012 deci nu e o noutate
    Un tool util pt oamenii care nu au habar de tehnologie