Apple salveaza iOS 7 Activation Lock cu ajutorul PayPal

doulCi Software Activator - iDevice.ro

  doulCi este o echipa de hackeri care a produs prima solutie de activare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock, desi ea nu poate oferi si acces la functia de telefonie mobila a terminalelor. Echipa nu cerea bani pentru serviciile furnizate, insa functiona in baza donatiilor facute de catre utilizatori, majoritatea dintre ele fiind facute prin intermediul PayPal.

  Cu presupuse costuri de 500€ pentru servere, hackerii au ajuns intr-o zi cu contul PayPal suspendat impreuna cu toti banii adunati in el, iar acum fac o petitie online pentru deblocarea sa. Cei de la PayPal nu au oferit explicatii pentru blocare si acest lucru nu poate insemna altceva decat faptul ca Apple a cerut blocarea sa fara o implicare directa in motivatia publica.

  Cei de la PayPal nu sunt la prima actiune de acest gen si sansele ca hackerii sa aiba contul PayPal deblocat sunt minime, mai ales cu o posibila implicare a Apple. In aceste conditii, noul doulCi Activator are sanse mici sa mai apara fara bani ajunsi in conturile hackerilor pentru dezvoltarea solutiei de activare.

14 COMENTARII

  1. actiunea Paypal este legitima si nu cred ca Apple a intervenit, cititi termeni si conditii ai Paypal si veti intelege de ce…

  2. @Patronu: Ar fi o premiera sa poata exploata ei sistemul asta de SHSH-uri. Oricum, ala putea fi si un iPhone 4 sau un 4S care avea deja 5.1.1. Sunt niste “dovezi” neconcludente, nu prezinta absolut nimic.

  3. @zaone sa speram ca e real.Oricum ala parea sa fie un 4s pt ca avea dungile negre sus pe margini.Au zis ca o sa puna un video sa demonstreza.

  4. @zaone In afara de poze si cateva clipuri neconcludente cei de la doulci nu au produs nimik …serverul ala la care tot lucreaza de N luni nu l-am vazut vreodata online .

  5. Cine intelege cum functioneaza sistemul de restaurare al apple isi va da seama ca lucrurile cu care se lauda acesti hackeri pot fi facute numai daca ai cheile private cu care sunt semnate softurile (acest lucru insemnand implicit si compromiterea totala a ecosistemului icloud) daca baietii astia reuseau asa ceva in secunda 2 erau teleportati in cupertino 😉

  6. Aceste lucruri mai pot fi facute si cu un exploit de bootrom care in momentul de fata valoreaza cel putin cateva milioane de dolari ..nu cred ca este vr-un hacker dispus sa renunte la asa ceva pentru niste “amarate ” de donatii..Asa ca stati linistiti daca o solutie de gen doulci exista nu va aparea prea curand ..

  7. @Chatagra: Serverul ala a fost online, au fost destui vizitatori ai iDevice.ro care au confirmat ca a mers, dar de vreo luna si ceva e picat, complet. Cred ca Apple i-a blocat complet si acum baietii mai mulg ce mai pot de la naivi.