iMac 2014 nu va permite schimbarea memoriei RAM

  iMac 2014 a fost lansat in cursul zilei de ieri de catre compania Apple si vorbim despre un nou iMac ieftin al carui pret este cu 200$ mai mic decat cel al modelului imediat urmator. Desi performantele procesorului sunt cu pana la 80% mai mici decat cele ale modelului imediat urmator, iMac 2014 mai are totusi o mica problema privitoare la memoria sa RAM.

Now that we’ve had time to teardown the new iMac, unlike the $1,299 iMac, we found this iMac has the memory is soldered to the motherboard removing any possibility of adding additional memory. Users will be permanently locked in to the 8GB of memory, as there is no Apple factory upgrade option.

  Dupa o prima dezasamblare a iMac 2014, un service de produse Apple a descoperit faptul ca Apple a sudat toti cei 8 GB RAM de placa logica a noului sau Mac, ei neputand fi schimbati de catre utilizatori. Partea si mai proasta este ca RAM-ul nu poate fi crescut inaintea unei comenzi plasate de catre clienti, asa ca in final clientul ramane cu 8 GB RAM cand cumpara iMac 2014.

  Desi modelul imediat urmator al iMac 21.5 inch impune realizarea unui proces complicat pentru schimbarea RAM-ului, macar ofera aceasta optiune, dar se pare ca pentru modelele ieftine compania Apple nu intentioneaza sa ofere optiuni de upgrade.