iPad Air 2 cu Touch ID apare in noi imagini

  Zilele trecute am vazut primele imagini in care machetele ale iPad Air 2 erau prezentate, inclusiv cu ceea ce incearca sa ni se prezinte a fi senzorul Touch ID implementat in butonul Home. Astazi avem parte de o serie de imagini similare care ne arata acelasi tip de macheta alta a iPad Air 2, acelasi Touch ID implementat un butonul Home, totul facut teoretic dupa schite reale ale tabletei celor din Cupertino.

  Problema cu acest tip de imagini este ca ele au fost prezentate si anul trecut inaintea lansarii iPad Air, insa in realitate tableta a venit fara Touch ID-ul pe care Apple a ales sa il implementeze exclusiv in iPhone 5S. Anul acesta iOS 8 a confirmat faptul ca Apple se gandeste sa implementeze Touch ID in iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2, insa abia in toamna vom afla daca aceasta componenta isi va gasi un loc in produsele Apple.

  Separat de Touch ID, iPad Air 2 ar urma sa aiba butoan de volum cu un design usor diferit, noi grilaje pentru difuzoarele stereo de la baza si cam atat.