Pangu jailbreak PPSync genereaza probleme de functionare pentru iOS 7.1.1, iata cum il poti sterge si le poti rezolva

  PPSync este o versiunea a App Sync pentru iOS 7.1.1 care este inclusa in Pangu si permite accesarea magazinului cu aplicatii piratate 25pp inclus deja in iOS prin jailbreak. Acest PPSync este extrem de instabil si genereaza o multitudine de probleme de functionare cu multe aplicatii native ale sistemului de operare, asa ca evitarea instalarii sale va poate ajuta sa aveti un iDevice functional prin Pangu iOS 7.1.1 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod.

  Pentru a evita sa instalati PPSync trebuie sa debifati singura casuta bifata cand deschideti aplicatia Pangu pentru a face jailbreak, acest lucru impiedicand si instalarea magazinului 25pp. Desigur ca prin neinstalarea PPSync nu veti putea instala aplicatii piratate fara alt software tert, insa macar stiti ca nu aveti un software problematic, care ar putea avea ascuns si un sistem de furt pentru conturile voastre.

  Daca totusi ati instalat PPSync si doriti sa scapati de el, ei bine instaland din Cydia pachetul Complete PPSync Remover veti dezinstala complet acest software din terminalele voastre. App Sync Unified ar putea fi inclus intr-o versiune viitoare a Pangu pentru a permite instalarea de aplicatii piratate, insa aceasta este o cu totul alta discutie.