Pangu iOS 7.1.1 jailbreak 1.1 update este disponibil

  Pangu iOS 7.1.1 jailbreak a fost actualizat in cursul acestei zile de catre echipa care a lansat solutia de jailbreak la inceputul acestei saptamani, noua versiune aducand cateva surprize interesante. Pentru inceput, ea este disponibila inclusiv intr-o versiune compatibila cu OS X, este mai eficient in implementarea exploit-urilor, imbunatateste securitatea procedurii, rezolva problemele privind boot loop-urile, are o interfata imbunatatita, dar foloseste si alte exploit-uri noi.

  1. compression resources, significantly reduce program size
  2. Solve some of the equipment card Pangu logo infinite reboot problem
  3. Replace with new vulnerabilities Shuren information disclosure vulnerability
  4. Increased networking protection, networking tools need to use
  5. Improved Interface

  Da, ati citit bine, pentru ca exploit-urile initiale au fost “imprumutate” de la un alt hacker, cei de la Pangu au decis sa arunce la gunoi sa dezvaluie catre Apple o serie de exploit-uri noi. Asa, Pangu jailbreak strica multiple exploit-uri care putea fi utilizate si in viitor pentru dezvoltarea altor solutii de jailbreak, insa pentru chinezi conteaza mai putin atat timp cat ei si-au primit banii pentru ceea ce au facut.

  Noile versiuni ale Pangu sunt disponibile pe website-ul oficial, tutorialul de Pangu iOS 7.1.1 jailbreak pentru Windows fiind valabil si pentru OS X, utilizarea solutiei din nou nefiind necesara daca aveti deja jailbreak, exceptie facand cei care au avut probleme cu boot loop-urile sau nu au putut face deloc jailbreak.

26 COMENTARII

  1. Daca am deja jailbreak făcut cu Pangu 1.0 functional, mă ajută cu ceva să dau update / pot da update din Cydia fără să refac jailbreakul?

  2. Si cu jb pentru 7.0.6 si jb pentru 7.1.1 dupa o saptamana am probleme cu touchid dupa o saptamana. Adica nu mai imi recunoaste amprenta. A rezolvat cineva aceasta? Daca o mai are cineva problema asta ce putem face?

  3. Am o problema…
    Totul merge cum trebuie dar după primul reboot nu porneste al doilea… Daca il las si astept imi apare jailbreak timeout.
    Am facut restore si tot nu merge
    Ma poate ajuta cineva ?

  4. Am si eu o intrebare ptr zaone daca fac jb mi se sterg aplicatiile si jocutile din tel datelele contactele sau imi raman in tel?

  5. Foarte bine ca au dezvaluit mai multe exploiduri , oricum nu foloseau la nimic din punct de vedere practic , nu teoretic.
    Ma bucur foarte tare ca oricum erau stiute de unii care nu faceau nimic cu ele……..

  6. Cand pun degetul pe locscreen, doar tap, nu slide se misca imaginea cu tot cu ceas, slide to unlock text si camera grabber putin spre dreapta. Am mai avut pangu jailbreak 1.0 si facea la fel dar am crezut ca e din Springtomize 3 sau jellylock7 dar se pare ca problema e consistenta si in 1.1…

  7. Nu vreau sa par paranoia, dar e safe jailbreak-ul asta chinezesc? Nu prea am incredere in hackeri chinezi… in special dupa cate am auzit de hackerii care fac parte din armata chineza…