Activare iPhone si iPad blocate in iCloud este posibila insa la un pret pe masura

  Cu doar cateva saptamani in urma va vorbeam despre doulCi, un sistem de activare iPhone si iPad blocate in iCloud Activation Lock al iOS 7, acel serviciu fiind gratuit, insa neactivand complet terminalele. Ei bine in locul sau a aparut un alt serviciu al unei cunoscute companii pentru decodarea de iPhone-uri, ea facand activare iPhone si iPad blocate in iCloud Activation Lock, insa la pretul de 150$ per unitate.

We will NOT remove iCloud from a unit in “Lost Mode”, meaning that the login area of the “Activate iPhone” screen has a Message From The Owner place, usually asking to call the number.

  Mai mult decat atat, activarea iCloud se face NUMAI pentru terminalele care nu au Lost Mode activ, adica nu afiseaza pe ecran un mesaj de la proprietar care va cere sa returnati terminalul. Avand in vedere ca majoritatea terminalelor NU sunt blocate cu Lost Mode activ, practic aproape orice dispozitiv poate fi deblocat si procedura de deblocare este sigura pentru ca vorbim despre o companie de incredere.

  Acestea fiind spuse, daca activarea iCloud merita facuta pentru voi la pretul de 150$, atunci in momentul de fata acest nou serviciu este singurul serios care exista pe piata.

37 COMENTARII

  1. @zaone, merge pe acelasi sistem ca doulCi? Sau elimina icloud-ul de tot ca si cum ar fi telefonul nou scos din cutie si poti folosi toate serviciile sale?

  2. Salut!

    Eu am reusit sa fac bypass pe un iPhone 4 dupa care am facut si jailbreak si am instalat pushfixer ca sa pot vedea telefonul pe contul meu de icloud (asta ca sa-i pot da erase cu contul meu,iar dupa ce ii dau restore sa pot baga datele contului meu) si sa mearga push notifications. Telefonul acum apare in contul meu de icloud dar cand ii dau erase din icloud.com imi apare pe telefon bara de progres care se incarca dar nu pana la sfarsit..ramane blocat la “cerculetul care se invarte”. Sa fie din cauza jailbreak-ului ?

  3. AlexC: se merita mai degraba sa pui acei 4-500ron peste pretul unui telefon furat si blocat pentru a cumpara din capul locului unul nou sau cel putin neblocat. Nu stii cat vor tine solutiile astea si te trezesti si cu banii dati si cu telefonul blocat.

  4. @Radu: Oricum ii pui, ca te costa 500 de lei sa-l activezi :)) Totusi, spre deosebire de alte solutii, asta se face in serverele Apple, ca baiatul asta are contacte undeva la Apple pentru activarea terminalelor si decodarea lor.

  5. asa cum am promis,va tin la curent..am primit acum 10 minute un mail de la chronicunlocks in care mi se cerea si o poza cu tel pentru a fi siguri ca nu apare nici un mesaj de genul pierdut-furat si in care mi se specifica inca o data ca in cazul in care la activarea tel apare un mesaj cu lost-stolen deblocarea nu poate fi facuta si nu se restituie banii.am trimis si acum astept..

  6. Multumim pentru reply,asteptam:) cum se poate afla daca este stolen sau lost?daca ii dai restore stiu ca nu iti mai are mesajul de la utilizatorul icloud

  7. Laur nu conteaza ca ai faci restore..cind se conecteaza la net sau itunes, serverul icloud iti trimite mesajul respectiv.oricum,ca sa fiu sigur am facut si toate verificarile(blacklist,simlock,etc)platite la http://www.imei.info/ si rezultatul a fost CLEAN..

  8. still waiting…inca nu am nici o veste..dar stiam de la inceput ca dureaza intre 3 si 15 zile(sper sa nu fie 15).Cum am un raspuns ,va spun si voua..

  9. inca nu,am luat legatura cu ei marti,si poti sa citesti si tu raspunsul in original:
    Sir please trust me this is a process and can take different times. Because of processing on server side. You will see soon that it works and will be very happy.
    asa ca astept si eu de pe o zi pe alta..acum,ce-a mai ramas??1-2 zile..

  10. mda,inca nu am rezolvat,se pare ca eu sint putin mai ghinionist..insa vesti bune sint…unui amic de-al meu,caruia i-am spus despre acest serviciu a reusit inca de luni,cu toate ca a platit la o zi dupa mine..deci ce sa spun,cred ca nu e o durata standard..iar ca sa raspund intrebarii lui CAROL,in cazul in care nu reusesc si nu e din vina mea(lost-stolen)imi recuperez banii..cum am spus,astia nu sint escroci..

  11. salut baieti !pot sa va confirm ca in sfirsit icloudul de pe 5s-ul meu a fost indepartat de baietii de la chronic unlocks(in a 15-a zi),atentie insa,acum termenul de procesare este de la 5-25 zile..good luck !!!

  12. salut adi,multumim pentru ajutorul si riscul pe care ti l-ai asumat vroiam sa te intreb in ce consta deblocarea ai primit user-ul si parola de la vechiul propietar?

  13. salut,nu nu am primit nici un user sau parola..pur si simplu a fost sters vechiul id din serverul apple si eu l-am configurat ca pe un telefon nou cu id-ul meu..

  14. Pentru @adineamtu : Cum fac sa deblochez un iPhone 4S blocat in iCloud acolo unde l-ai deblocat pe al tau?

    Intrebare pentru moderator: Am voie sa las adresa de e-mail in cadrul unui comentariu?

    Spun asta pentru ca vreau sa iau legatura cu @adineamtu.

    Stima.

  15. @jemanje : simplu,daca nu e pierdut sau furat(cu mesaj pe ecran de la proprietar,adica),iti faci un cont de paypal sau platesti direct cu cardul baietilor de la chronic unlocks 500 ron,astepti intre 5-25 de zile si gata,l-ai deblocat.Parerea mea insa,nu merita sa platesti 500 ron pentru 4s..la banii astia gasesti altul fara icloud…

  16. salut am un iphone 5s si imi apare numaru de la propietar pot sa il deblochez???am incercat si sa il sun pe propietar dar numaru nu mai este bun