iOS 8 beta 3 – iata tot ce aduce nou – articol actualizat constant x12

  Lansat cu doar cateva zeci de minute in urma de catre compania AppleiOS 8 beta 3 aduce o serie de noutati pentru toti cei care il pot utiliza, iar mai jos le puteti vedea pe toate. Desi instalarea iOS 8 beta 3 dureaza destul de mult, in final ar trebui sa avem parte de o experienta de utilizare superiara celei oferite de catre iOS 8 beta 2, Apple implementand o multitudine de imbunatatiri ale performantelor.

  iOS 8 beta 3 poate fi instalat prin sistemul OTA Update doar de catre cei care au un UDID inregistrat pentru propriul iDevice in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS.

Ce aduce nou iOS 8 beta 3?

1. Optiunea de a activa sau dezactiva functia Handoff.

2. Implementarea unor wallpaper-uri noi.

3. Optiunea de a activa iCloud Drive.

4. Imbunatatiri pentru interfata aplicatiei Weather.

5. Shared Photo Streams au acum denumirea Shared Albums.

6. QuickType are o optiune dedicata in aplicatia Settings.

7. Optiunea de a pastra clipurile video si pozele trimise/primite prin iMessage.

8. Implementarea unui nou buton de stergere a notificarilor prin Notifications Center.

9. iCloud Drive va putea fi accesat inclusiv prin iCloud.

10. Activarea sistemului Wi-Fi Calling.

11. Posibilitatea de a muta cursorul de scriere al iOS folosind tastaturi terte.

12. Afisarea perioadei de timp pentru care mai sunt disponibile pentru recuperare pozele sterse deja.

41 COMENTARII

  1. Merge mai fluid din punctul meu de vedere sar mai are respringuri. Scuzati daca am greseli dar nu vad nici un scris de pe telefon

  2. Pe iPad 3 se misca la fel (adica la fel ca in 7.1.1)

    L-am updatat de la Beta 2 fara cont de Developer si merge, dati update cu incredere

  3. La mine nu mai merge scrierea predictiva.
    Pe beta 2 mergea, ceva sfaturi?
    Am dezactivat si reactivat quicktype, restart si nimik.

  4. da Darie multumesc am mai pus botu la un tip ca tine care spunea ca nu trebuie cont de developer pe iph 4s am dat update si apoi am irosit timpul revenind inapoi la ios 7:) cine vrea ios 8 ii trebuie cont de developer !
    seara buna!

  5. Pe noua aplicatie idevice nu se vede ce scrii din beta 2 si continua si pe beta 3.Mai nou nu se mai actualizeaza articolul cu noutatile ios 8 beta 3! Sunt afisate primele doua noutati si atat. Am reusit sa citesc toate noutatile de pe vechea aplicatie!

  6. @darie :)) aseara am dat inca o data, am citit com tau am zis ma cine stie ce se intampla poate nu stiu eu,am incercat beta 2 si 1 cu alt(comand ,pentru ca am mac os) + update in itunes si la fel le-a blocat! pune tu un tutorial pe youtube sau daca vrei iti fac eu mail cu o filmare cum imi cere ! intelege nu merge cauta pe net si o sa vezi ca nu sunt posibiitati nu mai aburi aiurea te rog! si chiar te rog sa ma ajuti tu sa imi zici ce gresesc!

  7. @ionusss Vezi ca nu numai mie mi-a mers … Atata am de zis, cine stie poate nu merge la toti, da la unii clar merge.

    @Marian Valentin … tot da crash pe grup whatsappu 🙁

  8. iphone 5 ios 8 beta 3, fara uid inreg, este mai stabil , dar da mai multe respringuri, bateria parca putin mai buna, imi merg toate aplicatiile, aici nu vad ce scriu,

  9. desi am avut beta la iOS 6 si 7 pe iPhone 4 si iOS 8 beta 2 pe iPhone 4S acum, nu cred ca mai fac prea curand greseala asta ca non-developer.. mi-a scos destui peri albi, incat ieri, la restore la 7.1.2 nici nu m-a mai interesat ce pastrez in backup.

    spre incantarea mea, am activat toate functiile iCloud(nu si restore la backup salvat in iOS 8 ca nu functioneaza) si mi-am recuperat toate contactele, dar cel mai mult ce tin eu la el sunt salvarile de combinatii de la tastatura cu AutoCorrect. Ireprosabil Apple la acest capitol.

  10. […]   iOS 8 beta 3 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, el aducand o serie destul de limitata de schimbari sesizabile. Ceea ce iOS 8 beta 3 aduce pentru noi nu este chiar atat de vizibil, insa vorbim despre o imbunatatire semnificativa a performantelor terminalelor si despre o rezolvarea a multor probleme de functionare a aplicatiilor. […]