iPhone 6 ar putea fi asamblat de catre roboti

  Cu mai bine de un an de zile in urma compania taiwaneza Foxconn ne anunta ca ar putea automatiza liniile sale de productie pentru fabricile din China, iar acest proces urmeaza sa inceapa in curand. Conform celor de la Foxconn, nu mai putin de 10.000 de roboti vor fi cumparati in urmatoarele luni, fiecare avand un cost de achizitie de pana la 25.000$ si fiind capabil sa produca 300.000 de smartphone-uri.

 Robotii se afla in momentul de fata in stadiul final de testare inaintea deschiderii liniei automatizate de productie, iar Apple va fi prima companie care va beneficia de pe urma lor. Desi Foxconn a initiat un proces de angajare a unui numar record de oameni pentru fabricarea iPhone 6, iata ca in final terminalul ar putea fi asamblat chiar si de catre roboti, insa probabil nu de la bun inceput.

   Avand in vedere numarul mare de unitati pe care Apple le cere pentru fiecare lansare, era de asteptat ca Foxconn sa instaleze linii automate de productie in fabricile sale.

2 COMENTARII

  1. Deja mainile devin prea mari pt proces, cumva trebuia sa se ajunga si aici, plus ca mai putine scurgeri vor fi de informatii