iWatch – ecran AMOLED flexibil si carcasa impermeabila

iWatch concept

  iWatch este un smartwatch pregatit pentru lansare de catre compania Apple, iar astazi aflam noi detalii despre inceperea procesului de productie si lansarea viitorului terminal pe piata. Desi s-a speculat ca iWatch urmeaza sa fie lansat pe piata in toamna acestui an, iata ca dispozitivul ar putea ajunge in magazine mult mai greu decat se credea initial din cauza problemelor de fabricare ale produsului.

  Conform unui analist asiatic cu informatii ce s-au dovedit a fi reale in trecut, iWatch urmeaza sa intre in productie la sfarsitul lunii noiembrie din cauza problemelor cauzate de procesul de productie. iWatch va folosi o serie de tehnologii noi, un ecran AMOLED flexibil si un panou din sticla de cristal fiind printre ele, Apple avand in acelasi timp intentia de a face iWatch impermeabil, asa ca procesul de productie este mult ingreunat din cauza cerintelor companiei Apple.

  Avand in vedere ca procesul de fabricare ar putea incepe abia in noiembrie, ne putem astepta ca lansarea sa aiba loc anul viitor, insa desigur ca nimeni nu stie exact cand. iWatch urmeaza sa fie disponibil in doua versiuni separate, cu peste 10 senzori inclusi, insa pana acum am avut parte doar despre simple zvonuri legate de lansare, fara a vedea vreo imagine a posibilului terminal.