Digi Mobil Roaming National – limita de trafic pentru internet in roaming prin Vodafone

  Astazi v-am spus ca RCS&RDS si Vodafone permit utilizarea unei conexiuni de internet in roaming prin Digi Mobil Roaming National in reteaua Vodafone, insa ceea ce unii au aflat mai tarziu este ca vorbim despre trafic limitat. Mai exact, RCS&RDS si Vodafone au impus o limita de 100 MB de trafic lunar pentru utilizarea internetului in roaming prin Digi Mobil Roaming National in reteaua Vodafone.

  Ce inseamna acest lucru? Ei bine, in fiecare luna calendaristica de abonament Digi.Mobil veti avea posibilitatea de a naviga pe internet in reteaua Vodafone prin Digi Mobil Roaming National, insa veti putea face doar 100 MB trafic. Deocamdata oficial cele doua companii nu au anuntat lansarea serviciului, asa ca exista posibilitatea ca limitarea sa fie temporara cat performantele retelei Vodafone sunt testate.

  Din punctul meu de vedere, e putin probabil ca RCS&RDS si Vodafone sa permita utilizarea celor 5 GB de trafic inclusi in abonamentele Digi.Mobil in roaming prin Digi Mobil Roaming National, insa lansarea unor optiuni separate pentru cei interesati ar putea fi o solutie de viitor. Pana una alta, daca va functioneaza internetul in roaming prin Digi Mobil Roaming National, nu il folositi decat daca aveti neaparata nevoie.

Thanks to Alex.